Η εταιρία

Παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες, σε όλη την Ελλάδα.

  • Εγκατάσταση, ρύθμιση και διαχείριση δικτύωσης χώρων εργασίας επιχειρήσεων και ιδιωτών
  • Τεχνική υποστήριξη (technical support) των υπολογιστικών συστημάτων, μικρών επιχειρήσεων και ιδιωτών
  • Παροχή λύσεων λογισμικού που θα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών για επιχειρήσεις και ιδιώτες
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα πληροφορικής, σε επιχειρήσεις και ιδιώτες
  • Παροχή υψηλού επιπέδου αλγοριθμικών λύσεων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς ερευνητές της επιστήμης των υπολογιστών

 

Είμαστε

Ιωάννης Γ. Κοτρότσος Ζώης Κ. Κουκόπουλος Θωμάς Λ. Πότσιος
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, Μsc. Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής, Msc. Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών Πολιτικός Μηχανικός, Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών

 

Φιλοσοφία μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η καθοδήγησή τους σε καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές που θα αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η χρήση της τεχνολογίας είναι κομβικής σημασίας στον επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα. Προσέλκυση νέων πελατών, ποιοτικότερες υπηρεσίες, προσβασιμότητα, διαφήμιση, στρατηγική πριν την πώληση, μηχανοργάνωση, απόλυτος έλεγχος της ροής χρημάτων στην επιχείρηση είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκομίσει μια επιχείρηση ή ένας ιδιώτης επαγγελματίας από την εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων στις επιχειρηματικές του διεργασίες.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες και εταιρείες υψηλών προδιαγραφών και εμπειρίας για να επιτύχουμε τους ποιοτικούς στόχους που υποσχόμαστε στους πελάτες μας. Η τεράστια γκάμα των δυνατοτήτων της Επιστήμης των Υπολογιστών μας οδηγεί στη σύναψη συνεργασιών με επαγγελματίες και εταιρείες, εξειδικευμένους σε συγκεκριμένους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών, για να προσφέρουμε σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις, με χαμηλό κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Στοχεύουμε στη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής μας με την παραγωγή νέων προϊόντων λογισμικού. Η παραγωγική διαδικασία γίνεται εσωτερικά και ακολουθούνται τα βήματα της οδηγίας ISO 9001:2008, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων μας. Η συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και η παρακολούθηση των νέων τάσεων στο χώρο της Πληροφορικής αποτελεί κύρια εσωτερική διαδικασία της επιχείρησής μας.